شناسایی و رتبه‌بندی ابعاد بین‌المللی‌شدن دانشگاه‌ها در بازارهای نوظهور: مورد مطالعه کردستان عراق - نجیب, ناصح; رضوانی , مهران; پاداش , حمید; ضیاء , بابک (نشریه پژوهش و نوآوری در تربیت و توسعه)
هدف این پژوهش شناسایی، اعتبارسنجی و رتبه‌بندی ابعاد و شاخص‌های مؤثر بر بین‌المللی‌شدن دانشگاه‌ها در بازار نوظهور کردستان عراق است. پژوهش حاضر با رویکرد آمیخته و راهبرد اکتشافی متوالی انجام شد؛ در مرحله کیفی، فراترکیب نظام‌مند مطالعات و مصاحبه‌های نیمه‌ساختاریافته با خبرگان دانشگاهی انجام و داده‌ها با تحلیل تم و کدگذاری باز، محوری و انتخابی تحلیل شد؛ در مرحله کمی، پرسشنامه محقق‌ساخته تدوین و داده‌ها با مدل‌سازی معادلات ساختاری حداقل مربعات جزئی تحلیل و اولویت‌بندی عوامل با آزمون فریدمن صورت گرفت. نتایج مدل ساختاری نشان داد تمامی ابعاد شناسایی‌شده اثر معناداری بر بین‌المللی‌شدن دانشگاه‌ها دارند (t>1.96، p