ارائه مدل اجرای خط مشی‌های درمانی بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی جنوب شرق ایران با رویکرد مدیریت جهادی به سبک شهید حاج قاسم سلیمانی - ناظری , بهنود; شرفی , شهین; مداحیان, شیوا; محمد باقری, مهدی (نشریه پژوهش و نوآوری در تربیت و توسعه, 2024)
پژوهش حاضر با هدف ارائه مدل اجرای خط مشی‌های درمانی بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی جنوب شرق ایران با رویکرد مدیریت جهادی به سبک شهید حاج قاسم سلیمانی صورت گرفته است. این پژوهش با استفاده از روش‌ تحقیق کیفی (تحلیل مضمون)، مصاحبه با 17خبره در مبحث خط مشی‌های درمانی انجام شد، برای شناسایی ابعاد و مؤلفه‌های خط مشی‌های درمانی با رویکرد مدیریت جهادی به سبک شهید حاج قاسم سلیمانی مصاحبه‌های مفصل و عمیقی با خبرگان بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی جنوب شرق ایران انجام شد. داده‌های حاصل از تحقیق در بخش کیفی بوسیله نرم‌افزار NVIVO ویراست 11 مورد تحلیل قرار گرفتند و در بخش کمی به ‌منظور تجزیه‌وتحلیل داده‌ها از روش آمار توصیفی (انواع شاخص‌ها، جداول و نمودارهای آماری) و آمار استنباطی نرم‌افزارهای SPSS ویراست 23، SMART PLS ویراست 3/3 و Expert Choice ویراست 11 مورد تحلیل قرار گرفت. و سطح معنی‌داری 05/0 در نظر گرفته‌ شد. نتایج نشان داد مفاهیم استخراج‌شده مربوط به مدل اجرای خط مشی‌های درمانی بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی جنوب شرق ایران با رویکرد مدیریت جهادی به سبک شهید حاج قاسم سلیمانی شامل 82 کُد اولیه، 23 مضمون پایه و 9 مضمون سازمان‌دهنده می‌باشد.