ارزیابی نقش آموزش‌های مبتنی بر تفکر سیستمی در توسعه توانمندی‌های مدیریتی - حسنی‌زاده, مهسا; جعفری, سید محمد علی (نشریه پژوهش و نوآوری در تربیت و توسعه)
این مقاله به بررسی نقش آموزش‌های مبتنی بر تفکر سیستمی در توسعه توانمندی‌های مدیریتی پرداخته است. تفکر سیستمی به‌عنوان یک رویکرد جامع و کل‌نگر به مدیران کمک می‌کند تا سازمان‌ها را به‌صورت یکپارچه و در تعامل با محیط پیرامونی درک کرده و تصمیمات استراتژیک‌تری اتخاذ کنند. با استفاده از روش تحلیل توصیفی و مرور منابع معتبر، این پژوهش نشان می‌دهد که آموزش‌های مبتنی بر تفکر سیستمی می‌تواند بهبود قابل‌توجهی در توانمندی‌های مدیریتی از جمله مهارت‌های استراتژیک، تصمیم‌گیری، و مدیریت تغییر ایجاد کند. همچنین، این آموزش‌ها با تقویت مهارت‌های ارتباطی و همکاری در تیم‌های مدیریتی، به بهبود عملکرد کلی سازمان منجر می‌شود. نتایج نشان می‌دهد که تأثیر این آموزش‌ها به‌طور معناداری تحت تأثیر عواملی مانند فرهنگ سازمانی و ساختارهای داخلی قرار دارد. این مقاله به‌منظور بهبود برنامه‌های آموزشی مدیریتی در سازمان‌ها و همچنین پیشنهادات برای تحقیقات آینده ارائه شده است.