بررسی رابطه مهارت‌های فناوری دیجیتال و سواد رسانه‌ای آموزشی معلمان با کاربست فناوری در تدریس مدارس ابتدایی شهر جم - صفری, نوش آفرین; دودمان, پروانه; آقاپور , بایرام; سلیمانی, صدیقه (نشریه پژوهش و نوآوری در تربیت و توسعه)
پژوهش حاضر با هدف بررسی رابطه مهارت‌های فناوری دیجیتال و سواد رسانه‌ای آموزشی معلمان با کاربست فناوری در تدریس مدارس ابتدایی شهر جم انجام شد. این پژوهش از نظر هدف کاربردی و از نظر روش توصیفی-همبستگی بود. جامعه آماری شامل تمامی معلمان مدارس ابتدایی شهر جم در سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ به تعداد ۵۵۰ نفر بود که از میان آنان ۲۲۶ نفر بر اساس فرمول کوکران و به روش نمونه‌گیری تصادفی ساده انتخاب شدند. داده‌ها با استفاده از پرسشنامه‌های استاندارد مهارت‌های فناوری دیجیتال معلمان، سواد رسانه‌ای آموزشی و کاربست فناوری در تدریس گردآوری شد. روایی ابزارها از طریق نظر متخصصان و پایایی آنها بر اساس مطالعات پیشین تأیید گردید. داده‌ها با نرم‌افزار SPSS نسخه ۲۶ و با استفاده از آزمون کولموگروف-اسمیرنف، ضریب همبستگی اسپیرمن و تحلیل رگرسیون چندگانه تحلیل شدند. نتایج نشان داد بین مهارت‌های فناوری دیجیتال و کاربست فناوری در تدریس رابطه مثبت و معناداری وجود دارد (r=0.611, p