بررسی اثربخشی استفاده از تکنولوژی‌های پوشیدنی در توسعه یادگیری مادام‌العمر - توکلی نگار (نشریه پژوهش و نوآوری در تربیت و توسعه)
این مقاله به بررسی جامع اثربخشی تکنولوژی‌های پوشیدنی در توسعه یادگیری مادام‌العمر با استفاده از روش تحلیل روایتی توصیفی می‌پردازد. در سال‌های اخیر، تکنولوژی‌های پوشیدنی مانند ساعت‌های هوشمند، دستبندهای تناسب اندام و عینک‌های واقعیت افزوده به ابزارهای اساسی در محیط‌های آموزشی تبدیل شده‌اند. این مرور به پتانسیل این تکنولوژی‌ها در ارتقای تجربه‌های یادگیری از طریق ارائه بازخوردهای لحظه‌ای، مسیرهای یادگیری شخصی‌سازی شده و بهبود دسترسی به منابع آموزشی می‌پردازد. با این حال، مطالعه به چالش‌های مهمی نیز اشاره می‌کند که شامل مسائل حریم خصوصی، هزینه‌های بالا و نیاز به زیرساخت‌های مناسب می‌باشد. نتایج نشان می‌دهد که با وجود مزایای متعدد تکنولوژی‌های پوشیدنی برای یادگیری مادام‌العمر، استفاده از آن‌ها نیازمند اجرای دقیق و مناسب است تا بیشترین پتانسیل آن‌ها به کار گرفته شود. این مطالعه با ارائه پیشنهاداتی برای تحقیقات آینده و توصیه‌هایی برای مربیان و سیاست‌گذاران در جهت استفاده مؤثر از این تکنولوژی‌ها در آموزش به پایان می‌رسد.