ارزیابی تأثیر استفاده از تکنولوژی‌های بیومتریک در بهبود فرآیندهای ارزشیابی تحصیلی - مرادی فاطمه (نشریه پژوهش و نوآوری در تربیت و توسعه)
این مقاله به بررسی تأثیر تکنولوژی‌های بیومتریک در بهبود فرآیندهای ارزشیابی تحصیلی پرداخته است. با توجه به اهمیت ارزشیابی تحصیلی در نظام‌های آموزشی و چالش‌های موجود مانند تقلب و نقص‌های امنیتی، استفاده از تکنولوژی‌های بیومتریک به عنوان راهکاری نوین مطرح شده است. تحلیل‌ها نشان می‌دهد که این تکنولوژی‌ها می‌توانند دقت و صحت ارزشیابی‌ها را افزایش داده و تقلب را به میزان قابل توجهی کاهش دهند. با این حال، چالش‌هایی مانند هزینه‌های بالا، مسائل حریم خصوصی و نیاز به زیرساخت‌های فنی پیشرفته نیز وجود دارد که باید به آنها توجه شود. در پایان، پیشنهاداتی برای بهبود فرآیندهای ارزشیابی تحصیلی با استفاده از این تکنولوژی‌ها و زمینه‌های تحقیقاتی آینده ارائه شده است.