تأثیر یادگیری تعاملی مبتنی بر پلتفرم‌های دیجیتال در بهبود توانایی‌های ارتباطی دانش‌آموزان - مرادی فاطمه (نشریه پژوهش و نوآوری در تربیت و توسعه)
این مقاله به بررسی تأثیر یادگیری تعاملی مبتنی بر پلتفرم‌های دیجیتال در بهبود توانایی‌های ارتباطی دانش‌آموزان می‌پردازد. مطالعه حاضر به مرور مقالات مختلف پرداخته تا بفهمد چگونه پلتفرم‌های دیجیتال مانند سیستم‌های مدیریت یادگیری و شبکه‌های اجتماعی می‌توانند یادگیری تعاملی را تسهیل کرده و مهارت‌های ارتباطی دانش‌آموزان را تقویت کنند. یافته‌ها نشان می‌دهد که یادگیری تعاملی به‌طور قابل‌توجهی توانایی‌های ارتباطی را بهبود می‌بخشد، به‌ویژه در زمینه‌های مهارت‌های گفتاری، نوشتاری و بین‌فردی. با این حال، اثربخشی این پلتفرم‌ها به شدت وابسته به طراحی محیط یادگیری، سطح تعاملات اجتماعی و نقش مدرسان در مدیریت این تعاملات است. مطالعه تأکید می‌کند که تحقیقات بیشتری در مورد عوامل فرهنگی و اجتماعی موثر بر موفقیت یادگیری تعاملی لازم است. همچنین پیشنهاد می‌شود که تحقیقات آینده به بررسی تأثیر ابزارهای جدید دیجیتال مانند واقعیت مجازی و واقعیت افزوده بر نتایج یادگیری تعاملی بپردازند. نتایج این تحقیق می‌تواند به‌طور عملی در محیط‌های آموزشی برای بهبود روش‌های تدریس و توسعه پلتفرم‌های دیجیتال موثرتر به کار گرفته شود.