الگوی مدل خط‌مشی گذاری دانشگاه مهارت محور با رویکرد نسل z - نیازی یحیی; طبرسا غلامعلی; ربیعی مندجین محمدرضا (نشریه پژوهش و نوآوری در تربیت و توسعه, 2025)
هدف اصلی این تحقیق ارائه الگوی خط مشی گذاری دانشگاه مهارت محور با رویکرد نسل Z بوده است. به منظور اجرای این تحقیق از روش کمی، کاربردی و پیمایشی استفاده شده است. در این تحقیق جامعه آماری شامل کلیه کارکنان و مدیران و معاونین دانشگاه‌های آزاد و دولتی در شهر تهران بوده اند. حجم نمونه با استفاده از جدول مورگان در سطح 386 نفر تعیین گردید. به منظور گردآوری داده‌ها از روش پرسشنامه محقق ساخته استفاده گردید. روایی این پرسشنامه از طریق روایی سازه و پایایی با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ ارزیابی و تایید گردید. نهایتا به منظور آزمون مدل از روش مدلیابی معادلات ساختاری استفاده شده است. نرم افزار مورد استفاده در این بخش AMOS بوده است. نتایج این تحقیق به شناسایی مولفه‌های مدل خط مشی گذاری دانشگاه مهارت محور با رویکرد نسل Z انجامید.