ارائه مدل یادگیری در آموزش ابتدایی با رویکرد کارآفرینانه - سیر فاطمه; صفری محمود; رسول حسینی سید (نشریه پژوهش و نوآوری در تربیت و توسعه, 2024)
پژوهش حاضر ارائه مدل یادگیری در آموزش ابتدایی با رویکرد کارآفرینانه است. روش این تحقیق از نظر هدف کاربردی است و به روش اکتشافی انجام شده است. نحوه گردآوری داده‌ها به روش کمی صورت گرفته است و ابزار گرد آوری داده‌ها پرسشنامه می‌باشد. پس از طریق اجرای پرسش‌نامه، تحلیل داده‌ها تجزیه و تحلیل داده‌های جمع آوری شده، به دو روش توصیفی و استنباطی از طریق نرم افزار SPSS 16 و Smart PLS انجام شد. در این تحقیق برای توصیف داده‌ها از آمار توصیفی شامل فراوانی، درصد فراوانی، جدول توزیع فراوانی، ترسیم نمودارها و همچنین توصیف ویژگی‌های پاسخ دهندگان به پرسشنامه استفاده گردید. نتایج نشان داد: مولفه عوامل آموزشی کارآفرینانه، مولفه عوامل سازمانی کارآفرینانه، مولفه عوامل فراسازمانی کارآفرینانه، مولفه عوامل فردی، و در نهایت مولفه عوامل مدیریت کارآفرینانه؛ به دلیل آنکه هیچ یک از مولفه‌ها بار عاملی کمتر از ۰٫۳ نداشت، از روند تحلیل عاملی حذف نگردیدند و در نهایت هر 5 مولفه، با شاخص‌های آن ها، تحت عنوان ابعاد و مولفه‌های مدل یادگیری در آموزش ابتدایی با رویکرد کارآفرینانه مورد پذیرش قرار گرفت. شاخص‌های برازش الگو در تحلیل عاملی، برازش الگو را تأیید می‌نمایند.