بررسی تأثیر یادگیری تجربی بر توسعه مهارت‌های کاربردی در کارآموزی - آقایی‌مقدم فریبرز (نشریه پژوهش و نوآوری در تربیت و توسعه)
این مقاله به بررسی تأثیر یادگیری تجربی بر توسعه مهارت‌های کاربردی در محیط‌های کارآموزی می‌پردازد. با استفاده از روش تحلیل توصیفی، یافته‌های مختلف علمی مورد تحلیل قرار گرفته‌اند تا نحوه تاثیرگذاری تجربه‌های عملی بر ارتقاء مهارت‌ها در محیط‌های واقعی بررسی شود. نتایج نشان می‌دهند که یادگیری تجربی به طور قابل توجهی موجب بهبود مهارت‌های فنی و نرم از جمله حل مسئله، همکاری تیمی و تفکر انتقادی می‌شود. همچنین، کیفیت و ساختار برنامه‌های کارآموزی به عنوان عوامل مهمی در موفقیت یادگیری تجربی شناخته شده‌اند. این یافته‌ها با تحقیقات گذشته همخوانی دارد و نیاز به برنامه‌های کارآموزی ساختارمند و پشتیبانی‌شده برای به حداکثر رساندن نتایج یادگیری تجربی را برجسته می‌کند. پژوهش پیشنهاد می‌کند که ترکیب یادگیری تجربی با روش‌های آموزشی سنتی، رویکردی جامع برای توسعه مهارت‌ها ارائه می‌دهد. برای تحقیقات آینده، پیشنهاد می‌شود بررسی‌های بیشتری در زمینه نقش برنامه‌های کارآموزی ساختارمند و تأثیر یادگیری تجربی بر مهارت‌های نرم انجام شود.